O cale de acţiune


S.C. TRAVERTEC S.R.L. este o filială 100 % a societăţii RAIL.ONE cu sediul în Neumarkt, Germania. Începând cu anul 2001 TRAVERTEC produce traverse de cale ferată pentru diverse aplicaţii şi traverse de schimbător de cale conform principiului de pat-lung. Din Buzău, RAIL.ONE doreşte să asiste construcţia infrastructurii căilor ferate române cu soluţii feroviare orientate spre viitor, cum ar fi linia ferată fixă.

Pe lângă Societatea naţională a căilor ferate române, CFR, societatea se axează şi pe alţi utilizatori de linii ferate, cum ar fi căile ferate comunale şi de tramvai, pentru a le oferi consultanţă privind soluţiile moderne de tehnică de căi ferate. Totodată, în domeniul montării, RAIL.ONE mizează pe cooperarea cu societăţi de construcţii naţionale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru aplicarea sistemelor feroviare speciale, cum ar fi de exemplu construcţia căii ferate solide în tunele şi pe poduri.

Premiul I acordat lui TRAVERTEC SRL in anul 2006  pentru “Topul firmelor“ in judetul Buzau, domeniul “Industria produselor primare – Intreprinder mijlocii”. Premiul acordat arata dezvoltarea afacerii, precum si efortul depus pentru promovarea afacerii in zona. TRAVERTEC primeste acest premiu din 2006 in fiecare an.Premiul penru 2010 il gasiti aici: 

Calitate made in Romania

Din anul 2001, societatea TRAVERTEC S.R.L. produce traverse de cale ferată şi traverse de schimbător de cale. În strânsă colaborare cu clienţii şi partenerii sunt elaborate soluţii adecvate.

Noi aducem traversele

Pentru viitorul de succes al transportului pe cale ferată noi contăm pe inovaţii şi înaltă calitate.