Prezenţă în mai multe ţări

Indiferent unde construiţi: dorim să vă însoţim. Prin intermediul unei reţele internaţionale de desfacere precum şi a unsprezece reprezentanţe, RAIL.ONE preia poziţia de lider în tehnica sistemelor de cale ferată şi a producţiei de traverse din beton. Lucrăm în permanenţă la dezvoltarea reţelei noastre de producţie pentru a vă putea sprijini în timp util în punctele fierbinţi ale pieţei infrastructurii de cale ferată.

Produsele noastre standard sunt produse, în cantitate mare, în timp scurt şi cu cheltuieli reduse. Produse care necesită o execuţie specială pot fi realizate la cele mai înalte nivele tehnice, după o foarte scurtă perioadă de pregătire. La noi termenul de calitate se scrie cu litere mari de tipar. RAIL.ONE este certificată în conformitate cu normele DIN EN ISO 9001.

Cu peste 700 de angajaţi şi filiale în Germania,  România, Arabia Saudită, Spania, Coreea de Sud,Turcia, Ungaria si Statele Unite,RAIL.ONE dispune de o capacitate de producţie cu un total de peste 4,6 milioane traverse şi în jur de 580.000 metri liniari de traverse pentru aparatele de cale şi atinge o medie anuală a cifrei de vânzări de circa 130 milioane EUR.

RAIL.ONE pune accent pe know how-ul si pe contributia locala.
Vizitati paginile de web ale societatilor noastre surori din:

România: www.travertec.ro
Spania: www.travipos.com
Ungaria: www.railone.hu