Cu concepte noi spre noi orizonturi – rolul furnizorului de sisteme

Linia ferată este calea spre viitor. Deschiderea şi extinderea europeană lansează noi provocări prin proiecte în materie de trasee feroviare transfrontale şi proiecte de construcţii destinate transportului de persoane şi de marfă. Dar şi celelalte pieţe se dezvoltă, se cer noi concepte.

Primul pas constă în comunicare: aici intervine RAIL.ONE. Sistemele feroviare şi infrastructurile trebuie concepute în special pentru traficul modern. Sunt extrem de multe de făcut, mai mult ca niciodată. Reţelele de transport feroviar nu sunt compatibile încă la graniţele dintre state. Trebuie continuată în permanenţă cercetarea vizând noi produse şi tehnici de fabricaţie inovatoare. Proiectarea şi execuţia trebuie mai strâns corelate şi coordonate. Cheia succesului unei lucrări de proiect constă în integrarea furnizorului de sistem în procesul de inginerie şi construcţie. 

Noi am înţeles

În calitatea sa de furnizor de sisteme, societatea RAIL.ONE se situează la punctul de interferenţă dintre proiectant, antreprenor general şi firmă executantă. Un proiect de construcţie complex – asemănător traseului de mare viteză HSL Zid în Olanda – necesită cu mult mai mult decât pregătirea hardware-ului: RAIL.ONE se consideră mai mult provider de service şi competenţă. Poziţia de lider în tehnologie nu este asigurată doar prin instalaţii moderne de producţie şi tehnică procedurală inovatoare ci, înainte de toate, prin experienţă şi know-how în domeniul de inginerie şi prin cercetarea şi perfecţionarea permanentă a diverselor produse şi sisteme de infrastructură feroviară.

Linii clare

În calitate de furnizor de sisteme, suntem pionierii căii ferate spre viitor.

Investeşte în viitor

Cine îşi doreşte mişcare la înalt nivel, are nevoie de un partener puternic.