RAIL.ONE – Viitorul aparţine traficului pe calea ferată

RAIL.ONE, ofertant principal de sisteme inventive de cale ferată pentru traficul pe distanţe scurte şi lungi, este furnizorul de traverse de cale ferată şi pentru aparate de cale, atât din punct de vedere al conceptului de sistem cât şi al părţii de inginerie. În strânsă colaborare cu clienţii şi partenerii oferă toate serviciile pentru dezvoltarea, formarea şi aplicarea produsului de la partea de inginerie, până la producţie, livrare, logistică până la managementul calităţii.

50 de ani de experienţă, know-how tehnologic inventiv precum şi service individual pentru calitate fac din RAIL.ONE un partener de încredere, cu putere mare în domeniul serviciilor, cunoscut în întreaga lume pentru dezvoltarea şi producerea de sisteme de cale ferată pentru traficul feroviar - pentru metrouri şi trenuri rapide de suprafaţă precum şi pentru transportul în comun pe cale ferată în oraşe şi regiuni, precum şi pentru transportul intra-regional pe distanţe scurte şi lungi a marilor societăţi naţionale de transport feroviar.

Cu peste 700 de angajaţi şi filiale în Germania,  România, Arabia Saudită, Spania, Coreea de Sud,Turcia, Ungaria si Statele Unite,RAIL.ONE dispune de o capacitate de producţie cu un total de peste 4,6 milioane traverse şi în jur de 580.000 metri liniari de traverse pentru aparatele de cale şi atinge o medie anuală a cifrei de vânzări de circa 130 milioane EUR.

Pe lângă gama variată de produse a diverse sisteme de traverse pentru utilizarea de orice natură RAIL.ONE are cel mai mare succes pe plan internaţional cu tehnologia căilor ferate fixe bazat pe sistemul RHEDA 2000® şi a participat în mare măsură la construcţiile noi de cale ferată pentru trenurile de mare viteză din Germania şi Olanda.

In baza pozitiei de leader in Germania si Europa, deschide RAIL.ONE in mod orientat noi piete in regiuni in dezvoktare precum Orientul apropiat si mijlociu, Africa, America si Asia.

În strânsă colaborare cu clienţii, partenerii şi furnizorii săi, precum şi cu facultăţile şi instituţiile de cercetare RAIL.ONE îmbină procese individuale cu componente de producţie pentru realizarea de soluţii eficiente de sistem, care să se poată adapta în mod optim cerinţelor individuale ale fiecărui proiect în parte. Un management cuprinzător al calităţii, în toate etapele lanţului de creare de valori şi certificare a atelierelor de producţie ale RAIL.ONE, permit respectarea celor mai ridicate standarde ale calităţii, care asigură călătorilor, pe lângă un confort superior al călătoriei, şi o eficienţă superioară prin disponibilitate maximă şi cheltuieli scăzute de întreţinere.

În sus

RAIL.ONE pune accent pe know how-ul si pe contributia locala.
Vizitati paginile de web ale societatilor noastre surori din:

România: www.travertec.ro
Spania: www.travipos.com
Ungaria: www.railone.hu