Disclaimer

Menţiuni juridice
Conţinutul şi forma paginilor de internet sunt protejate de dreptul de autor. Multiplicarea paginilor sau a conţinutului acestora necesită acordul prealabil în scris al societăţii TRAVERTEC S.R.L., în măsura în care această multiplicare nu este permisă de lege.

Mărcile şi logourile prezente pe paginile web sunt mărci înregistrate protejate de lege.


Garanţie 
Societatea TRAVERTEC S.R.L. verifică şi actualizează în permanenţă informaţiile de pe paginile sale web. În pofida atenţiei acordate, datele, respectiv faptele aflate la baza acestora pot suferi modificări în timp. Fapt pentru care nu putem garanta actualitatea, corectitudinea şi caracterul complet al informaţiilor puse la dispoziţie.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru celelalte site-uri web, indicate cu ajutorul unui link. Pentru conţinutul şi forma acestor pagini răspunde întotdeauna furnizorul.

Protecţia datelor şi indicaţii privind utilizarea datelor
Protecţia sferei Dvs. private pe parcursul prelucrării datelor cu caracter personal constituie pentru noi un obiectiv deosebit de important. Societatea TRAVERTEC S.R.L. operează cu datele Dvs. cu responsabilitate, luând în considerare dispoziţiile privind dreptul la protecţia datelor.
Societatea TRAVERTEC S.R.L. utilizează şi păstrează informaţiile transmise de Dvs. exclusiv în scopul prelucrării cererilor Dvs. Doar în cazul în care solicitaţi în mod expres acest lucru, vom utiliza datele Dvs. pentru a vă putea trimite în continuare informaţii despre societatea noastră, respectiv produsele şi serviciile noastre.

Dacă accesaţi paginile noastre web, webserverii noştri salvează în mod standard adresa IP a internet service providerului Dvs., pagina web pe care o accesaţi, cât şi data şi durata vizitei Dvs. Aceste date vor fi evaluate exclusiv în scopuri statistice. Datele nu vor fi transmise mai departe sub nicio formă, nici în extras, terţelor persoane. Datele vor fi utilizate pentru a urmări preferinţele vizitatorului şi pentru formarea corespunzătoare şi optimă a website-ului. Nu se efectuează evaluarea personalizată a acestor date.

 

Securitate
Societatea TRAVERTEC S.R.L. apelează la vaste măsuri de securitate tehnice şi organizatorice, pentru a proteja datele Dvs. şi ale noastre împotriva manipulărilor accidentale şi intenţionate cât şi împotriva accesării acestora de către persoane neautorizate.

Dacă aveţi întrebări cu privire la oferta noastră pe internet sau utilizarea datelor Dvs. cu caracter personal, vă stăm cu plăcere la dispoziţie cu informaţii.

În sus

Design
V8 Werbeagentur [agenţie publicitară]
Kohlenhofstraße 60
90443 Nürnberg, Germania
www.v8-werbeagentur.de


Programare şi hosting
Solemedia GbR
Schwallgasse 14
92342 Freystadt , Germania
www.solemedia.de

În sus