Calea ferată spre viitor

Bine aţi venit în lumea TRAVERTEC S.R.L. În calitate de filială 100% a societăţii RAIL.ONE, Germania, vă oferim sisteme de linii ferate inovatoare pentru transportul de lung parcurs şi de scurt parcurs şi furnizăm un sortiment variat de traverse de beton pentru toate aplicările în infrastructura căilor ferate. Totodată ne-am adaptat în mod special nevoilor pieţei din România.

Şi pentru că drumul Dumneavoastră este obiectivul nostru, punem accent deosebit pe strânsa colaborare cu clienţii, proiectanţii şi partenerii de afaceri. Profitaţi de know-how-ul nostru. Noi vă oferim consultanţa de care aveţi nevoie.

Transport lung parcurs

TRAVERTEC oferă un portofoliu larg de traverse precomprimate din beton. In colaborare cu RAIL.ONE gama de produse poate cuprinde si sisteme de cale neconventionala fara ballast RHEDA 2000® şi GETRAC®.

Transport urban

TRAVERTEC produce traverse din beton pentru un transport urban de viitor cu costuri minime de întreţinere şi cu eficienţă ridicata. In cooperare cu RAIL.ONE, TRAVERTEC poate oferi soluţii compatibile cu sisteme neconventionale ca RHEDA CITY, RHEDA CITY GREEN şi RHEDA RX.

Calitate made in Romania

Din anul 2001, societatea TRAVERTEC S.R.L. produce traverse de cale ferată şi traverse de schimbător de cale. În strânsă colaborare cu clienţii şi partenerii sunt elaborate soluţii adecvate.

Noi va contactam

Mai aveti intrebari legate de produsele noastre? Scrieti-ne pe scurt despre solicitarea dvs, si ne vom pune in legatura cu dumneavoastra.

Callback
(* Campuri obligatorii de completat)